Spannend verhaal!
In Jij wordt nog eens mijn dood volgen we Ivy, Mateo en Cal. Vroeger waren ze goede vrienden, maar nu hebben ze niks meer gemeen dan dat ze op dezelfde school zitten. Als ze alledrie op voor hun gevoel de verschrikkelijkste dag ooit op school komen, besluiten ze te spijbelen. Wanneer ze nog een vierde spijbelaar zien, besluiten ze hem te volgen. Als ze de vierde spijbelaar vervolgens dood vinden, is dat het begin van een dodelijke dag. Wie zit achter de moord van de vierde spijbelaar?
Dit boek is echt superspannend. Ivy, Mateo en Cal hebben namelijk alledrie iets te verbergen en ze hebben alledrie een connectie met de dode leerling. Zou een van hun drieën achter de moord zitten of is er toch iets anders aan de hand?
Er worden in het verhaal kleine puzzelstukjes gegeven waardoor ik dacht te weten wie de dader is, maar dan bleek dat ik op een verkeerd spoor zat. De ontmaskering van de dader zag ik totaal niet aankomen! En als je denkt dat het mysterie is opgelost, is er aan het einde van het verhaal weer een enorme onverwachte twist. Echt geniaal!
De schrijfstijl van Karen M. McManus is ook supergoed. Ze weet de spanning goed in het verhaal te houden. Het verhaal verveelt geen moment en je wilt steeds verder lezen. In combinatie met de vlotte schrijfstijl zorgt dit ervoor dat je dit boek binnen een korte tijd uit kan lezen.
Ik heb dus zeker genoten van deze spannende thriller. Ik kan niet wachten totdat een volgende thriller van Karen M. McManus verschijnt!