Advertentie

‘Het Narrenmat’ begint met een kort spannend eerste hoofdstuk, waarbij je als lezer meteen enkele vragen hebt. Wie is Erik de Jager? Wat is er allemaal precies gebeurd? En welke gevolgen heeft dit? Ron Hartman zorgt er meteen voor dat je in het verhaal wordt meegezogen.

Je bent na dat eerste hoofdstuk wel eventjes bezig om te ontdekken wie wie nu precies is, maar ergens is dat juist ook wel de kracht van het verhaal. Achter wie zit Erik de Jager aan? En wie zitten er nu juist achter hem aan? Allerlei theorieën en complotten passeren de revue, waar je als lezer regelmatig mee de mist ingaat. Hartman zet je soms namelijk op het verkeerde been, waarna het verhaal een verrassende wending neemt. Heerlijk als dat gebeurt.

Naarmate de ontknoping vordert, ga je alleen maar sneller lezen omdat je wilt weten hoe alles in elkaar steekt. Dit alles bij elkaar maakt van ‘Het Narrenmat’ een uitstekend en boeiend thrillerdebuut dat naar meer smaakt. Op naar het tweede deel uit deze reeks: ‘Het dame eindspel’.

Reacties op: Boeiend thrillerdebuut

4
Het Narrenmat - Ron Hartman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners