Meteen vanaf het eerste hoofdstuk word je als lezer meegezogen in het verhaal van Tessa. Dit hoofdpersonage komt in een bizarre situatie terecht… en dat blijkt nog maar het begin te zijn. Ze gaat van de ene naar de andere vreemde gebeurtenis, waarbij je je soms afvraagt of ze het nu echt meemaakt of dat het toch een soort droom is. Die tweestrijd die zich in je hoofd afspeelt, zorgt er mede voor dat je door wil blijven lezen. Je wil gewoon weten hoe alles in elkaar steekt.

Den Hollander laat niet alleen Tessa aan het woord. Ook David en “het duo” krijgen ruimte binnen het verhaal. Als lezer weet je hierdoor soms meer dan de personen uit het boek zelf en dat geeft het verhaal een extra lading. Je wil een personage soms even waarschuwen voor wat er komen gaat. Dat laat zien dat je helemaal meegenomen wordt in ‘Je bent aan de beurt’.

De spanning in deze thriller zit niet in wie heeft wie vermoord en waarom, maar in het psychologische. Wie kun je vertrouwen en wie niet? Dat psychologische spelletje weet de auteur feilloos neer te zetten in haar nieuwste boek. Aanrader!

Reacties op: Aanrader!

79
Je bent aan de beurt - Loes den Hollander
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken