Mooi derde deel!
Recensie
Tabitha en Ryse zijn de hoofdrolspelers in het derde deel van de Rose Hill-serie.
Na het overlijden van haar zus staat Tabitha oog en oog met de huisbaas Rhys. Wanneer Tabitha denkt dat zij de voogdij krijgt over haar neefje Milo komt ze bedrogen uit. De voogdij is door haar zus toegewezen aan Rhys. Noodgedwongen besluiten Tabitha en Rhys te trouwen om op die manier goed voor Milo te kunnen zorgen. Maar ook om Milo in Rose Hill te houden. Rhys heeft een geheimzinnige baan en hierdoor veel van huis weg.
Wat een verhaal!
Waar Tabitha slim en koppig is en weigert genoegen te nemen met minder dan ze verdient. Is Rhys stoer en sarcastisch en denkend dat hij niet goed genoeg is voor Tabitha. Echter spat de chemie van de pagina’s af. Elsie Silver weet de "verboden" spanning tussen hen perfect te beschrijven. Ook de humor, geweldig! Hier heb ik hardop om moeten lachen. En ohhh mijn hart! De kleine Milo… wat lijkt me dat zo moeilijk om je moeder op zo’n jonge leeftijd te verliezen, maar hij houdt zich heel dapper!
En zoals we van Elsie gewend zijn ze combineert alles… van emotie, ruwheid, groei in personages en een little bit spice! Ik hou echt van haar schrijfstijl wat ontiegelijk snel wegleest!
Nu is mijn honger naar Rose Hill weer even gestild en wacht ik met smart op het volgende deel. ‘Wild van begeerte’ maart 2026.
Tabitha en Rhys hebben alles over voor Milo maar ook voor elkaar!
Wat een verhaal!
Tabitha en Rhys hebben alles over voor Milo maar ook voor elkaar!