Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heerlijke spanning en sensatie

Lisanne Stam 02 april 2021 Auteur
Spelen met vuur is het eerste deel van het King-vierluik.

De familie King is een prominente familie, sjiek de friemel. Luci is getrouwd met een van de telgen, Benjamin. Ze hebben samen twee kinderen (Oliver en Sophia) en baden zich in luxe.
Hoewel het niet aan financiële middelen ontbreekt, hecht Luci veel meer waarde aan aandacht voor elkaar.
Zodra Benjamin zonder overleg besluit om zijn broertje Josh vanuit de gevangenis bij hun te laten wonen, breekt de hel los.
Door Josh in huis te nemen raakt Luci geconfronteerd met haar verleden en met een aantrekkingskracht waar je U tegen zegt.
Zal het Luci lukken om haar man trouw te blijven?
'Als hij zijn kop maar dicht houdt is deze prins al gauw Ursula de zeeheks wanneer hij z'n scheur lostrekt.'

Een kennismaking waarvan ik overrompeld ben geraakt. Olivia kan zichzelf Queen van erotische romans noemen.
Graag werd ik van tevoren gewaarschuwd voor de consequenties van deze verslavende reeks.
'Ik wil met dit boek, slapen, eten, douchen, leven. Hij moet in mijn tas overal mee naartoe.'

Olivia schrijft vlot, beeldend, humoristisch en grof met een sexy randje. Dat is wellicht een understatement.
De personages beginnen enorm te leven. Ze heeft het voor elkaar gekregen dat je als lezer jezelf bijna met allen kunt identificeren. Er is altijd wel iets wat kunt aanspreken in hen.
Naast dat ik Luci en Josh hele kleurrijke karakters vind, ben ik ook dol op kleine Sophia. Ik moest af en toe wat anekdotes delen thuis. Heerlijk, lekker ongeremd.
'Ik heb mijn dochter verpest. Benjamin stuurde een keurig spermacelletje, vast ook nog met een stropdasje om, mijn ei was een agressieve bitch. Ze vermorzelde het spermacelletje en vrat 'm op met huid en haar.'

Ik geef het verhaal vier(+) sterren! Zo benieuwd hoe dit verdergaat. Ik kan niet wachten!
Een dikke vette pluim voor Olivia.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Lisanne Stam

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?