verrassend avontuur (heel gaaf)
Zodra Wendy mij laat weten dat er weer wat nieuws van haar hand komt, ben ik haantje de voorste.
Dit omdat ik dol ben op haar humor en het erg leuk vind om mezelf onder te dompelen in Spanje.
Bovendien was ik razend benieuwd naar het verhaal waar Wendy haar stoute schoenen aantrekt.
'Je kunt het volgende hoofdstuk van je leven niet beginnen, als je keer op keer het laatste blijft lezen.'
Wendy wordt benaderd door een onbekende man op Mallorca...
Oude brieven en foto's... Gevonden... Opsturen?... Ja!... Wie is deze man?... Een waar avontuur... Ontmoetingen... Verrassingen... Waar het verleden weer terugkomt... Wen komt op een grote kruising terecht...
Een kortverhaal waar ik wéér van heb mogen genieten en wat ik ook best verdrietig vond. Het is een bizar avontuur te noemen.
Het lijkt een film, je kunt je niet voorstellen dat Wen zoiets heeft meegemaakt waar iedereen meeleefde en nieuwsgierig was naar alles. Ze neemt je van A tot Z mee.
Wendy haar schrijfstijl is als een auto met het grootste vermogen, je leest het dan ook als een F1-coureur uit. Met zekerheid van de snelste ronde op het circuit! Jammer dat het zo snel uit was, schreeuwde om meer, meer en meer.
De titels van de hoofdstukken zijn erg leuk en toepasselijk. Geloof mij, je hart gaat tegelijkertijd met die van Wendy, ta-doem!
'Teruggaan naar je ex is hetzelfde als proberen een drol terug in je poepgat te duwen. Dat lukt nooit.'
Zou het niet proberen als ik jou was, knipoog! Gadverpiellekes, dat is niet lekker.
Dit kortverhaal is beschikbaar als paperflip, superleuk! Je kunt namelijk ook Kerst op Mallorca lezen, mocht je dit nog niet hebben gedaan.
Wendy, weer bedankt voor dit heerlijke verhaal, het was een indrukwekkende rit!
Ik eis tijd van jou op, inclusief een borrel met wat lekkers, want ik wil namelijk àlles horen. Dat je het even weet...
Dank je wel voor dit leukste flipje ooit, SFAM!