Horror maar niet al te verrassend
Ashland heeft een pakkende cover en pakkende tekst op de cover waardoor je als lezer getriggerd wordt om van start te gaan.
De auteur heeft een prima vertelstijl die je als lezer weet te pakken. De opbouw is goed, De auteur weet wanneer ze iets moet afsluiten met genoeg triggers om weer door te willen lezen bij het wisselen van perspectief.
Als veel-lezer en horror liefhebber vond ik dit boek een prima verhaal maar het beklemmende gevoel bekroop mij niet, wel het gevoel van herkenning maar kon het niet plaatsen. Het deed mij veelal denken aan de eerste verhalen van Stephen King. Daar zat wel enige vergelijking in. Niets mis mee maar ik vond het wel hier en daar wat voorspelbaar. Maar misschien kwam dat omdat ik al zoveel heb gelezen in dit genre.
De opbouw is verder prima, de hoofdstukken zijn zeer kort waardoor er een lekker tempo in het verhaal zit.
Ik ben zeer benieuwd naar meer werk van deze auteur, mijn nieuwsgierigheid is wel aangewakkerd.