Vrouwen power

Elisa11 02 februari 2024
Tijdens een bijeenkomst van de Rabobank was de auteur van dit boek een van de sprekers. Na afloop van de bijeenkomst ontvingen we dit boek.

Het boek leest heel prettig, de hoofdstukken zijn overzichtelijk opgebouwd. Je kunt zelf bepalen welk hoofdstuk voor je van toepassing is. Het boek is daardoor geschikt voor studenten, maar ook voor werkende vrouwen, vrouwen met kinderen etc.

Het gebruik van kleur in het boek vind ik verrassend en heel krachtig. Ik houd van roze tinten en dit boek geeft aan dat je er trots op mag zijn dat je vrouw bent en net als een man precies mag weten hoe het zit met de financien.

Er staan genoeg waardevolle tips in het boek en de mening van bekende vrouwelijke Nederlanders vind ik ook van toegevoegde waarde.

De auteur wisselt feiten af met haar persoonlijke verhaal, daardoor leest het boek fijn en is het niet een standaard zelfhulpboek.

Ik heb het boek 4 sterren gegeven en ik heb het boek al aan diverse dames aangeraden.

Meer recensies van Elisa11