Heerlijk ontspannen

Het Boekenbijtje Het Boekenbijtje
4 apr 2026

Vandaag geen review van een boek, maar van een meditatie van ecothrillerauteur @auteurjaninekeijser . Eerder las ik al Beproevingen en Ontworteling van haar. Op dit moment lees ik met @samenlezenwe Rauw.

Ik heb al vaker gemediteerd. Vroeger met mijn zoon samen, toen hij regelmatig aan enge dingen dacht. De tak van meditatie die ik zelf regelmatig doe is yoga Nidra, zodat ik goed in slaap kom.

Natuurkrachten maakt gebruik van visualisatie. Janine nam met haar rustige, maar niet slaapverwekkende stem mee op reis langs verschillende dieren die allemaal een boodschap hadden. De achtergrondg3kuiden waren subtiel, maar zorgde voor een goede sfeer.

Als werkende moeder van drie pubers is rust soms ver te vinden. De meditatie zorgde ervoor dat ik echt even tijd voor mezelf nam. Ik ben dan ook zeker van plan om de andere twee meditaties, Krachtdieren en Hartverbinding met dieren te beluisteren.

Alhoewel dit niet een luisterboek is, zijn de meditaties wel op de bekende platformen te vinden. Zo luisterde ik deze via Kobo Plus.

Een aanrader voor iedereen die maar aan het rennen is, die behoefte heeft aan een moment van rust en waardevolle boodschappen.

Gisteren was @turnthatpagerecensies aan de beurt in de blogtour en morgen kan je bij @lovebooks1981 lezen, wat zij ervan vind.

Meer recensies van Het Boekenbijtje