Het komt niet uit de verf

JandeBoer 10 juli 2025
Ik kreeg het boek cadeau van mijn dochter die het tweedehands had gekocht, hoe leuk. Helaas voldeed het boek niet aan mijn verwachtingen. De inhoud van het boek is een soort plakboek van losse items: beroemde vader/dochters, dingen om te doen met je dochter, vader/dochter liedjes, correspondentie tussen Bert en Hannah, een verhaal over een vader en zijn reizende dochter. Alles staat door elkaar en het is allemaal vrij oppervlakkig. De correspondentie tussen Bert en Hannah is potentieel interessant, een kijkje in de relatie tussen vader en dochter en als volledig boek zou ikndat graag willem lezen. Nu, als een aantal losse pagina’s tussen verder marig interessante informatie beklijfde het niet helaas. Conclusie: interessant comcept maar de vorm mag van mij anders. Het deed me denken aan Wandellust van Twan Huys, zie mijn recentie.

Meer recensies van JandeBoer