Lees Jerrad Hoff!!

Joyce Joyce
6 mrt 2024

Ik heb het al vaker gezegd, maar als je op zoek bent naar een geweldige Nederlandstalige auteur van psychologische thrillers: lees Jerrad Hoff!!! Ik heb al meerdere verhalen van hem mogen lezen en elke keer sta ik weer versteld van zijn verhalen.

Tijdens het lezen neemt Jerrad je vaak mee op reis door enkele plaatsen op de wereld. Dit keer was het vooral in het begin Buenos Aires. Ik ben daar nog nooit geweest, maar door de schrijfstijl van Jerrad had ik het idee dat wanneer ik daar ooit ben, ik de weg zo kan vinden. Zo goed beschrijft hij de plekken. Nu kan je denken dat dat misschien de snelheid in een verhaal naar beneden haalt, maar dat is zeker niet het geval.

Daarnaast weet Jerrad ook een moeilijke thema goed weer te geven in dit verhaal. Dit verhaal draait deels over de plek waar Scarlet op haar 17e terecht komt. Ik voelde zo erg met haar mee.

Het leuke aan dit verhaal is ook de kleine cross over met Sant’Anna. Door de kleine glimp van dit verhaal kan ik niet wachten om dit verhaal te gaan lezen!

Meer recensies van Joyce