Advertentie
    Joyce Remmerswaal VIP Club

Horen, zien, zwijgen kreeg zeer resoluut vijf sterren en nu is er deel twee, Het vijfde meisje. Wederom de rechercheur Sam Porter en zijn geweldige en soms ook hilarische team versus de moordenaar van het vierde aapje, Anson Bishop. Het vijfde meisje stopt vrijwel naadloos waar deel een stopte, het is dan ook een absolute 'must' om Horen, zien, zwijgen te lezen voor je aan Het vijfde meisje begint.

Anson Bishop mag dan ontsnapt zijn aan Porter en zijn team, de jacht gaat nog steeds onverminderd voort. Al heeft Porter de schijn tegen, velen denken dat hij zich heeft laten bespelen. Het is dus aan hem om het tegendeel te bewijzen. In een bevroren meer wordt het lichaam van een meisje gevonden en direct wordt Anson Bishop als dader bestempelt. Porter besluit het spoor uit het dagboek te gaan volgen.

Vanaf het begin zit je direct al weer vol in het verhaal, alles is nog hetzelfde. Sam en zijn team met onder andere de regelmatig hilarische Nash, Claire en Klozofski zijn er nog steeds en starten direct weer vol uit de startblokken bij de vondst van het lichaam. Het boek is een ware roadtrip in volle vaart op zoek na de dader. Je wordt in het verhaal gezogen en wilt alleen nog maar weten hoe dit verhaal gaat aflopen. De vaart is groot en verschillende verhaallijnen versterken elkaar naar het kookpunt.

Het spanning in Het vijfde meisje is van begin tot einde aanwezig en met regelmaat weet J.D. Barker je te verbazen met verrassende ontwikkelingen of gebeurtenissen. Denk maar niet dat het is zoals het lijkt, er is altijd wel weer een andere twist. De meest gruwelijke details worden wederom niet gewchuwt, maar dit geeft het boek juist de grote kracht.

Het is wederom een heerlijk spannende en intrigerende thriller om te lezen. J.D. Barker weet je aandacht continu vast te houden en je op vele momenten te verrassen. Het gevoel onderdeel van het verhaal te zijn is groot en dat is één van de grote krachten van het boek. Het open einde doet naar meer verlangen!

Reacties op: Volle spanning van begin tot einde

169
Het vijfde meisje - J.D. Barker
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,99 Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker