De hel, wat een boek!

Karin Meinen Karin Meinen
13 mrt 2022

De hel, wat een boek is Verdoemd! Je weet van Loubry gewoon niet wat te verwachten na het fenomenale Toevluchtsoord. Ook dit is er weer één in de categorie verre van een standaard thriller en met een inhoud die je alle hoeken van de bladzijdes laat zien. Indrukwekkend! Retespannend? Nee. Maar zo ontzettend goed en eigen in deze kundige stijl en zo origineel dus toch ook weer. Meerdere perspectieven vallen en smelten samen tot dit bijzondere en aanstootgevende verhaal je helemaal duidelijk wordt. Zo op de helft krijg je me toch een draai van een plottwist om de oren van heb ik jou daar. Jongesjonges dat verdooft je wel even, wat een slag! Waarom dan net geen vijf sterren? Dat zit het voor mij dan toch in het einde. Net te voorspelbaar en voelt me ten opzichte van al het voorgaande net te makkelijk afgemaakt aan. Mag de pret niet drukken. Wat een wereldboek van grote klasse en scoort bij mij een vette 9/10 oftewel vier en halve sterren. Dikke aanrader als je van kwaliteit en anders dan anders houdt.

Karin Meinen- Samenlezenisleuker

Meer recensies van Karin Meinen