Een heerlijke feelgood!
Vanaf de eerste pagina trok deze feelgood mij meteen aan. Het is hartverwarmend, opbeurend, meeslepend en ook vermakelijk. Hope die als kind dol is op een antiekzaak en de beslissing neemt om daar te solliciteren. Het was het meest unieke sollicitatiegesprek ooit die ik heb gelezen. Door deze baan ontmoet ze een aantal nieuwe mensen en stuit ze op een mysterie die rond een Egyptische antiek doosje dat als een rode draad door het verhaal loopt. Wat het verhaal echt kracht geeft is niet alleen het mysterie rondom het doosje, maar ook het verhaal van Hope zelf is prachtig. Je leert haar verleden en heden kennen.
De schrijfstijl van de auteur vond ik heel bijzonder. Het leest heel vlot. Alle verhaallijnen zijn zo mooi beschreven dat ik het gevoel kreeg alsof ik onderdeel uitmaakte van het verhaal. De gevoelens en ervaringen van de personages waren mooi en goed uitgewerkt.
Pas nadat ik hem uit had realiseerde ik me dat dit een onderdeel is van een serie. Dus ik ben zeker benieuwd hoe het verhaal verder verloopt.
Hou je van een cozy, luchtig, romantisch feelgood met de juiste hoeveelheid humor en diepgang. Dan is dit zeker een aanrader. Van mij krijgt het boek 4⭐⭐⭐⭐