Je leest hem in één adem uit!

LifeChangerReader LifeChangerReader
30 mrt 2025

Dit boek heeft een van de meest intrigerende uitgangspunten: De seriemoordenaar staat niet terecht. Hij zit in de jury. Dit moet toch genoeg zijn voor een thrillerliefhebber om dit boek op te pakken?

Het verhaal draait om een machtskoppel uit Hollywood dat centraal staat in een moordzaak wanneer een van hen ervan wordt beschuldigd de ander te hebben vermoord. Eddie Flynn is de enige die de zaak kan aannemen. Het bewijs is tegen hen en de tijd dringt. Er is een ex-crimineel nodig om een crimineel te pakken en Eddie Flynn hoopt dat hij de juiste man is voor de klus.

De vertelstijl in de eerste en derde persoon is meer dan alleen een slimme schrijfstijl. Het zorgt ervoor dat we ons dichtbij onze held, Eddie, voelen terwijl we afstand houden van onze rivaal Joshua Kane. Hij is een gestoorde man, briljant op alle verkeerde manieren en o zo duister. Zijn hoofdstukken zijn huiveringwekkend om te lezen en de afstand die het gebruik van de eerste persoon biedt, betekent dat we zijn motieven niet kennen of begrijpen, maar we worden desondanks meegenomen in de reis en zijn getuigen van zijn methodische en zenuwslopende gedrag.

De plot is complex, slim geconstrueerd en verbergt de juiste sleutelelementen en informatie om je op het puntje van je stoel te houden terwijl je probeert de waarheid te achterhalen. Ik vond het geweldig om dit verhaal langzaam te zien ontrafelen en zijn geheimen te zien onthullen.

Ik geef Steve Cavanagh alle eer voor het creëren van zon fascinerende seriemoordenaar en het geven van een gezonde dosis juridische thriller, diepgaand onderzoek in de zaak en actie. Er zijn veel verschillende elementen bij betrokken, allemaal samengevoegd tot de perfecte en verslavende thriller die je in één adem wilt uitlezen.

Meer recensies van LifeChangerReader