Hele fijne serie!
'Alles wat ik haatte, alles wat ik miste en alles wat ik liefhad.'
Het derde boek in de Oxymoron serie van @tamarapostma kwam vorige week uit! Lang hoefden we niet te wachten want binnen 2 maanden werden we getrakteerd op een heerlijke serie! Voordat ik aan de serie begon wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik was getriggerd door de mooie covers en de geheimzinnige zinnen op de voorkant. Maar bereid je voor op een prachtige serie vol liefde, rouw, tranen en vriendschap.
Ook mocht ik het derde boek ontvangen van @lsuitgeverij!
Voordat je verder leest, er zullen spoilers te lezen zijn. Dit is boek 3 in de serie en voordat je deze gaat lezen, is het echt aan te raden om eerste deel 1: 'Alles wat ik aan je haatte' en deel 2: 'Alles wat ik aan je miste' te lezen, anders begrijp je er waarschijnlijk niet veel van...
Jamie en Hazel zijn nogsteeds de twee meest verschillende personen die je kan bedenken. Ze vonden elkaar in Parijs, maar Jamie vlucht, keert terug naar Nederland en raakt alles kwijt. Hij sluit iedereen buiten, kwetst degenen die het dichtste bij hem staan en staat aan het randje van de afgrond. Hazel krijgt een brief waarin ze meer leert over zichzelf en het verleden. Ze stort zich in het verzorgen en helpen van anderen, waarin ze zichzelf compleet wegcijfert. Kunnen ze elkaar weer terugvinden of zijn de verschillen onoverkoombaar?
Wauw, wat een serie! En wat een afsluiting van de Oxymoron serie... Ik was al gewaarschuwd dat deel 3 waterige ogen zou geven, dit was bij mij ook meer dan waar. Ik heb gehuild, gelachen, ik ben boos geweest en hiermee heb ik mij goed kunnen inleven in het prachtige verhaal. Tamara heeft een heerlijk vlotte schrijfstijl en alle emoties van de personages goed uitgeschreven, niets werd gespaard. De ruzies vond ik heftig, het verlies was drama en de humor heerlijk.
Ben je opzoek naar een luchtige serie, dan zou ik deze overslaan. Serieuze onderwerpen worden aangesneden en niet vermeden. Zoals verbale en fysieke mishandeling, verwaarlozing en dood door ziekte. Maar dit wordt wel heel mooi gedaan, dus het is zeker een aanrader. Ik vind het oprecht jammer dat ik de serie nu uitgelezen heb!
Ook mocht ik het derde boek ontvangen van @lsuitgeverij!