Spannend luisterboek

Lisanne 04 juni 2025
Janine vroeg een tijd geleden of ik haar boek wilde luisteren en beoordelen. Dat heb ik gedaan! Het duurde een tijdje voordat ik hem had uitgeluisterd door de vakanties e.d.

Ik had een beetje moeite met in het verhaal komen. Het begin ging soms snel en had ik het idee dat er dingen overgeslagen werden. Een eco thriller is ook niet het genre wat ik regelmatig lees of luister. Maar dat er veel aandacht wordt besteed aan dat er nogsteeds dierproeven worden gedaan vind ik wel erg belangrijk! En vond ik ook interessant.

Er zaten een aantal flinke spannende stukken tussen, waardoor ik elke keer wel weer verder wilde luisteren. Een aantal personages vond ik erg goed bij het verhaal passen en zorgde voor meer diepgang. Ik denk wel dat er wat teveel personages waren, dat zorgde af en toe ervoor dat ik even terug luisterde omdat ik dan even had gemist wie het nu weer was. Maar dat is ook wel een beetje het 'probleem' van een luisterboek. Als je even je aandacht er niet bij hebt, dan mis je een stukje.

Toch vond ik het richting het einde flink spannend worden en wilde ik graag weten hoe het verhaal af zou lopen! Ook of de proefdieren bevrijd zouden worden of niet en wie het zou overleven en wie niet.

Meer recensies van Lisanne