Een emotionele rollercoaster in Malibu
Ik ontving dit prachtige ebook van @harpercollins_holland , heel erg bedankt daarvoor! Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie vooral naar de prachtige cover keek. Maar het orginele verhaal leek mij erg tof! Ik ben hem direct gaan lezen en het verhaal liet mij niet meer los...
Beth maakt de allerlekkerste broodjes in Malibu, in haar populaire broodjeszaak: Surf Sandwiches. Ze is ontzettend blij met haar zaak, maar ze is nog meer trots op haar broer, Rick. Hij is chirurg en redt levens. Ze helpt hem waar ze kan en cijfert zichzelf daarvoor eigenlijk helemaal weg. Na haar scheiding is haar sociale leven een drama, dus als Rick gaan daten met Jana (Beths vriendin) en Jana een hele knappe broer blijkt te hebben, krijgt ze weer plezier in haar leven.
Alleen Rick maakt er een zooitje van en wanneer Beth het grote geheim van Rick ontdekt wordt ze voor een lastig dilemma gesteld. Moet ze kiezen voor haar broer of voor haar vriendin Jana?
Een verhaal vol liefde, rouw en verdriet en vriendschap. Een hele fijne mix dat zorgde voor een verhaal dat je niet los laat. Ik denk dat je deze beter kunt scharen onder realgood, want ik vond het verhaal soms echt wel aangrijpend. Het verlies van een geliefde en familie, geheimen, chantage en familiedrama en verraad, zijn allemaal onderwerpen die centraal staan in dit verhaal.
Het verhaal is geschreven vanuit Beth en Jana. Beth is een vrouw die zich altijd compleet wegcijferde voor haar broer. Maar als hij anders blijkt dan altijd gedacht, komt ze eindelijk voor zichzelf op en maakt een mooie groei door. Daar komt ze sterker uit. Ook Jana vind ik een mooi persoon, die door vroegere keuzes er nu de gevolgen van draagt. Maar toch probeert ze een goed voorbeeld te zijn voor haar dochter en nu de goede keuzes te maken.
Ik ben gaan houden van Kai (vriend van Beth met goede adviezen) en Agatha (tante van Beth, ook met goede adviezen) en ergerde mij groen en geel aan Rick.
Ik zat helemaal in het verhaal en las hem in een paar dagen uit! Naast de prachtige cover vol Malibu vibes, voel je die door de bladzijdes heen.
Ik heb weer heel erg genoten van dit verhaal van Susan Mallery! Inmiddels heb ik al meerdere boeken van haar gelezen en elke keer waren dit hele toffe boeken. Ik ben nu alweer benieuwd naar de volgende!
Dit prachtige verhaal komt uit op 7 mei, dus je kan hem snel gaan lezen!
Dit prachtige verhaal komt uit op 7 mei, dus je kan hem snel gaan lezen!