Deze verdiend een plekje in je boekenkast en je hart!

Lisanne 14 mei 2025
Wat een eer dat ik dit prachtige boek mocht lezen van @emma.anna_author ! Inmiddels alweer een tijdje geleden mocht ik ook Tijd droogt alle tranen lezen en kon ik niet wachten op een 'vervolg'. Dit is dan het tweede boek over één van de Becker broers, maar zeker los te lezen. Daar hou ik van! De personages ken je al, maar je loopt niet vast in het verhaal als je niet alle details meer kent uit het eerste deel.

Als Nova reageert op de advertentie in de krant, staat niet iedereen in haar omgeving daarom te springen. O.a. Thomas, de man uit de advertentie, zelf niet. Wat moet hij nou met zo'n jonge mooie meid? Die kan toch niet vallen voor zo'n oude bok?
Ze zijn beiden op zoek naar hetzelfde, maar weten niet goed in welke vorm. Maar zolang Thomas zichzelf niet kan accepteren voor wie hijzelf is, passen ze beiden niet in dat plaatje.

Wat een prachtig mooi en lief verhaal is dit! Verschillende taboes worden besproken, een flinke age-gap, autisme en kinderen willen zonder een vaste relatie. Maar wat knap hoe Emma Anna dit onder de aandacht weet te brengen, zonder dat het een zwaar en negatief verhaal wordt. Het is juist heel goed dat hierover geschreven wordt en dat liefde niet altijd in een bepaalde vorm hoeft te passen!

Ook vind ik het erg prettig dat er een woordje vooraf was, maar ook verschillende 'waarschuwingen'. Let op: spice en age-gap, dus hou je hier niet van, dan niet lezen. Zo kan je zelf goed bepalen of een boek iets voor je is. Doordat ik was voorbereid vond ik de spice prima en goed bij het verhaal passen. Heel fijn zo!

En wat een plaatje is de cover he? Echt prachtig! Past helemaal bij Tijd droogt alle tranen, maar ook helemaal bij dit eigen verhaal. Heel mooi!

Oké, ik ben dus heel erg positief! Je kan de boeken los van elkaar lezen, maar ik zou eerst Tijd droogt alle tranen lezen, zodat je van alles op de hoogte bent. Maar dat hoeft dus niet!

Heb jij één van deze boeken van Emma Anna al gelezen? Niet? Zeker doen! Deze ga je in je hart sluiten!

#watleestlies #watleesjij #recensieboek #recensie #bookstagram #bookstagrammademedoit #boekenlezen #spice #emmaanna #eenduwtjeinderug

Meer recensies van Lisanne