En wat een prachtig boek is dit!

Lisanne 14 mei 2025
Ik plaat eigenlijk nooit pre-orders en met een handtekening erin van te voren bestellen, had ik dus nog nooit gedaan! Maar eens moest de eerste keer zijn en dan kan het niet anders dan dat ik voor een boek van @lis1988 kies! En dan krijg je ook nog eens een boek vol glitters thuisgestuurd! Een goede voorbode voor dit mooie boek!

Rozemarijn lijkt erg tevreden met haar leventje. Ze heeft af en toe een date met een leuke man en houd ze vooral op afstand. Avondjes uit met de vriendengroep Katjelam, ze vermaakt zich prima. Wanneer haar beste vriendin gaat trouwen wordt er van haar verwacht dat ze een vrijgezellenfeest gaat organiseren en krijgt daarbij hulp van de ceremoniemeester. Samenwerken met haar is een grote uitdaging. Maar de grootste uitdaging is nog een plus één vinden voor de trouwerij.

Dit boek... Ik las hem uit op de eerste dag op de camping. Hardop lachen terwijl de oudjes langs liepen, heerlijk! Echt weer een fijne feelgood, vol humor, maar ook diepgang! Ik heb mij een paar keer helemaal slap gelachen om de grappige situaties, maar ook de hilarische bijnamen voor de verschillende personages.

Het verhaal zit weer echt goed in elkaar. De ontdekkingen van Roos die je van mijlen ver ziet aankomen, maar toch heel ontroerend zijn. De groei die ze doormaakt, maar ook de situaties waarin ze terecht komt. Het is niet dat ik dat zelf zou meemaken, maar ik kon het me helemaal voorstellen.

Een queer romance, met een aantal pittige scènes! Maar hou je niet van spice, kan je deze prima overslaan. Als je nog twijfelt of je dit boek van Lisette moet lezen, hoop ik dat ik je hebt overgehaald. Want echt, deze moet je lezen! Staat ie al op je TBR lijst?

Meer recensies van Lisanne