Moord en moestuin

lut-vanden-borre 17 september 2023
Wanneer Thijs na een hartoperatie niet herstelt zoals verwacht besluit zijn schoonzus dat de familie er voor de hele zomer op uigvtrekt naar het platteland. Ze vinden al snel een leuke locatie en blijkt dat deze ter beschikking wordt gesteld door de jeugdvriendinnen van Cora en haar zus. Dubbele pret. Om de tijd te doden, besluit Thijs vrouw Anne zus van Cora dat ze een volkstuintje huurt op het domein. Al snel blijkt de moestuin wat geheimen te verbergen.
Ik had niet overdreven veel verwachtingen gekoesterd, maar ben op mijn honger blijven zitten. Ik geef niet vaak een zo lage score, maar dimaal kon er me weinig bekoren. De spanning was er wel maar het plot vrij zwak. Ook het verhaal op zich niet whauw.
Jammer, want ik had me verheugd op een luchtig wat grappig boek.

Meer recensies van lut-vanden-borre

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.