Lekker griezelen

Manon Visser Manon Visser
29 mrt 2021

4,5 sterren! Dit is precies wat de YA boekenwereld in Nederland nodig had: een goed horror/thrillerachtig boek dat leest alsof het een film is. En dit is er ook nog eens één die razend spannend is!

Tamara schrijft heel beeldend, waardoor je het verhaal als een film kan afspelen in je hoofd. Het verhaal gaat over vijf vrienden die in een huis verblijven dat van buiten al oogt als een vervallen spookhuis. Eenmaal binnen gebeuren er ook dingen die écht in een spookhuis zouden kunnen gebeuren. Geesten, verschijningen, lades die zonder reden open gaan, bedenk het allemaal maar. Door Tamara's schrijfstijl krijg je echt kippenvel en rillingen van alle enge momentjes.

Het verhaal zit heel goed in elkaar en de personages zijn allemaal erg verschillend. Het lezen vanuit de verschillende perspectieven is hierdoor heel fijn. Eigenlijk het enige minpuntje aan het boek is dat het plot enigszins cliché is, maar Tamara weet wel hoe ze een cliché helemaal haar eigen moet maken en dat heeft ze ontzettend goed gedaan! Ik ben benieuwd naar de rest van Tamara's boeken!

Meer recensies van Manon Visser