Yara in EVOL-land

Manon Visser Manon Visser
25 mrt 2021

4,5 sterren! Wauw, wat heb ik genoten van Wie ik gisteren was van Pamela Sharon. Het verhaal gaat over een meisje dat de diagnose krijgt van CVS. Ze vindt het maar lastig om te accepteren dat dit een chronische ziekte is en verliest zichzelf in een virtuele wereld, EVOL.

De personages zijn heel goed neergezet. Vooral bij Yara merk je dat er veel research is gedaan naar haar ziekte en ik vind het heel mooi hoe Pamela dit heeft geschreven. Finn en Amir zijn daarnaast twee hele leuke personages. Finn leert ze kennen in haar echte wereld en Amir is een karakter uit EVOL. De vriendschappen in het verhaal zijn heel herkenbaar.

De verhaallijn is heel origineel. Naast dat er geschreven wordt vanuit onze wereld, wordt er ook geschreven vanuit de wereld van EVOL, waar Yara de wereld moet redden van een virus. De illustraties van de app hielpen heel erg bij het creëren van een goed beeld van de game.

Pamela’s schrijfstijl leest heel fijn weg, waardoor ik het boek super snel uit had. Ik zou dit boek zeker aanraden!

Meer recensies van Manon Visser