Advertentie

In het Reine speelt zich af in Frankrijk, maar van het echte franse leven krijg je niet veel mee. Maar dat is totaal geen punt, want het boek heeft je zo in de ban, dat je de beschrijving van het franse leven totaal niet mist.
Reine, een alleenstaande moeder met een zoon van 17, speelt de hoofdrol. Zij is zeer tevreden met haar bestaan op één minpuntje na. Zij draagt een geheim met zich mee en af en toe maakt dat haar leven heel zwaar. Ooit zal zij dit geheim onthullen, alleen is er volgens Reine nooit een geschikt moment om dit te onthullen.
Hoewel anderen er anders tegenaan kijken, blijft Reine haar geheim bewaren tot het moment dat zij echt niet anders kan. En dan nog, nog stelt zij het uit.
Het geheim van Reine loopt als een rode draad door het boek. Het geheim zorgt voor mooie, ontroerende,spannende en zeker ook veel emotionele momenten in het leven van Reine en haar naasten.
Alle personages in het boek hebben op de een of andere manier met het geheim te maken. Ieder op een geheel eigen wijze. Door het onthullen van het geheim komen veel emoties los, maar deze emoties zorgen er wel voor dat alle personages een andere toekomst tegemoet gaan.

Reacties op: Hoe lang kun je een geheim bewaren ?

35
In het reine - Agnès Martin-Lugand
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker