Advertentie

De Spaanse belofte

Een titel met het woord “belofte” erin maakt je nieuwsgierig. Is het een belofte die al lang geleden gemaakt is en nog ingelost moet worden ?
De Spaanse belofte houdt je voortdurend scherp en zorgt dat jouw nieuwsgierigheid pas op het einde wordt bevredigd.

Charlotte is de hoofdfiguur, maar er komen ook nog heel veel andere personen in het boek voor, die een enorme belangrijke en mooie rol spelen in dit mooie familieverhaal.
Het verhaal speelt zich af in Spanje en gaat over de rijke familie Mendoza, die in het bezit is van een groot landgoed. Maar rijkdom brengt niet alleen vreugde mee, maar ook veel problemen en hoofdzorgen.
De hoofdstukken verspringen in de tijd van het jaar 2018 naar de periode 1932 tot 1937. De gebeurtenissen in het verleden spelen een belangrijke rol in het heden en het lijkt wel of de geschiedenis zich herhaalt.
Het loslaten van de eigen familie, (omdat je andere idealen nastreeft) de liefde, het verraad, de onmacht zijn factoren die dit boek tot een meeslepend verhaal maken.
Dit boek leg je niet zo maar weg, het nodigt uit om door te lezen . Het mooie van alles is dat het naast een prachtig verhaal ook veel informatie geeft over het Spaanse leven in de dertiger jaren.

Reacties op: Rijkdom is ook niet alles

44
De Spaanse belofte - Karen Swan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners