Advertentie

Het eerste Plaza Patatta boek in kleur en ook nog een extra hoofdstuk. Het extra hoofdstuk was ook wel nodig om aan het spannende avontuur een mooi einde te breien.
In Paardengevaar gaan Luna en Lotte met Camil (de ober) te paard een paardentocht maken. Ze hebben er enorm veel zin in, lekker weg zonder papa. Maar voordat ze vertrekken wordt de voorpret al omgezet in een desillusie. Camil neemt zo maar een vriend mee, die ze niet kennen en die ze bijna niet kunnen verstaan. Papa laat het allemaal maar over zich heen komen, veel te druk met zijn eigen zaakjes. Wat heb je nu aan zo'n papa ? Nou Luna en Lotte moeten er maar het beste van maken. Gelukkig hebben ze elkaar nog en in dit avontuur zijn het zusjes door dik en dun. Samen redden ze het wel en slaan ze zich door dit spannende avontuur heen. In het laatste hoofdstuk wordt ook duidelijk waarom papa zo vreemd deed. Maar waarom hij dit deed, blijft nu nog een verrassing.
Het spannende avontuur met de mooie illustraties van Silvester in kleur maken dit boek tot een waardig deel 14 van de Plaza Patatta reeks.

Reacties op: Paardengevaar in kleur

1
Paardengevaar - Nanda Roep
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,45
E-book prijsvergelijker