Advertentie

'Muze' is echt heel goed geschreven én heel goed vertaald. Het verhaal is meeslepend en de personages zijn zo echt dat het gemakkelijk is om een band met hen te ontwikkelen. Zelfs de personages die in Zonderling minder goed overkwamen, werden hier veel menselijker.
Muze gaf bovendien een antwoord op de vragen die aan het einde van Zonderling onopgelost bleven. Het verhaal van de 'nieuwe vijand' is aangrijpend en biedt een interessante inkijk in de geschiedenis van het godengebroed en mesarthim. Daarnaast is het af en toe echt emotioneel, wat dit boek tot een emotionele rollercoaster maakt. Het verhaal gaat soms snel, maar er zijn af en toe ook rustige momenten die voor een welkome pauze zorgen. Toch blijft er altijd een soort onderhuidse dreiging, waardoor ook die vaak een spannende ondertoon krijgen.
Alles klopte: de verhaallijnen, de karakters, het einde... het enige minpunt is dat dit een duologie is en er dus geen derde boek van komt.
Dankzij een combinatie van dat alles is het onmogelijk om dit boek weg te leggen. Als je houdt van fantasy, moet je dit zeker lezen.

Reacties op: Geweldig boek!

2
Muze - Laini Taylor
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,99 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker