trilogie

MijnBoekKeuze 16 augustus 2023
Trilogie Madeline Dawson
Jerrad Hoff

In boek 1: Zon van de nacht maken we kennis met hoofdpersoon Madeline en hoe!
Toen ik eenmaal in het verhaal zat (wat niet lang duurde) wilde ik het uitlezen.
Madeline wordt gevonden na een zeer hevige autocrash en is haar geheugen volledig kwijt, gedurende het boek krijgt ze dromen en flashbacks, meestal van heel veel gruwelijkheden.. en ontdekt ze langzaamaan steeds meer over zichzelf..

Boek 2: dag van de zon en boek 3: lage winterzon, heb ik er meteen achteraan gelezen, ik moest weten hoe het verder ging!

Alle drie de delen zijn super spannende psychologische thrillers met een bikkelharde vrouwelijke hoofdpersoon en daarnaast is er ook ruimte voor familie, mysterie, humor, (seksuele)gevoelens, zonder taboes en ook veel liefde. Het verhaal is ijzersterk neergezet, vlot en gedetailleerd geschreven (zonder langdradig te worden) gruwelijke details worden ook niet geschuwd maar passen perfect in het verhaal. ik vond het heerlijk om te lezen! 3 pageturners en dat einde van het laatste deel….. geweldig goed die had ik nooit aan zien komen! Ik hoop dat dit verfilmd wordt ooit.. en dat er een vierde deel komt!

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik deze boeken niet eerder heb gelezen, dank je wel @jerradhoff voor deze recensie exemplaren en excuses dat het wat lang duurde eer ik ze gelezen had, ze zijn fantastisch!
Fan van thrillers van Nederlandse bodem met veel geweld en actie? Ga deze boeken lezen!
Ook beschikbaar binnen koboplus.

Ik geef de hele serie 4,5 ster

Meer recensies van MijnBoekKeuze

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.