Positief verrast
Ik had al eerder kennis gemaakt met de schrijfster Sandra J. Paul en was erg benieuwd naar dit boek.
Wat mij betreft een uniek boek. Een prachtige hardcover waar de bloedspetters af lijken te spatten. Daarnaast is er aan de vulling ook veel aandacht besteed, wat een het boek een luxe uitstraling geeft.
Het verhaal is allesbehalve luxe, dat is rauw, maar zit goed in elkaar.
Het eerste deel vertel hoe Willem het beleeft van voor naar achter en het tweede deel leef je met Jake mee, alleen dan van achter naar voor. Bijzondere opbouw, maar het pakte mij wel. Zeker ook omdat Willem zijn rol in Jake zijn verhaal een onderdeel vormt.
Elk hoofdstuk opent met een Engelstalige quote, die ik persoonlijk allemaal goed bij de hoofdstukken vind passen.
Aan het eind van Willem zijn verhaal weet je eigenlijk alleen hoe het afloopt, maar niet waarom het gebeurd is, en dat wordt in Jake zijn verhaal duidelijk. Dit geeft een mooie spanningsboog, die oploopt, en ook weer afloopt, wat ik als heel prettig heb ervaren.
De schrijfstijl is prettig, makkelijk te lezen en vlot taalgebruik. Ik zou dit boek zeker aan raden.