Het onomkeerbare offer - Jennifer Wagemans

Nienkesworld 19 februari 2025

Legendes van pendar 2

Het allereerste deel van deze serie heb ik kritisch gerecenseerd, ik ben dan ook meer dan blij dat Jennifer mijn tips heeft meegenomen voor deel 2!

Het word tijd om de strijd aan te gaan, hoe bereid je je daar beter op voor dat een andere dementie te gebruiken om dat te doen? Maar om daar te komen moet er een weg vol uitdagingen getrotseerd worden. Jake stuit op Lira, en samen bundelen ze hun krachten om niet alleen Juul en Aug terug te vinden maar ook de ontbrekende diamanten van de legendes.

Zullen ze allen heelhuids terugkeren?

In dit deel komt alles samen, waar ik in deel 1 stuitte op een open einde en en los verhaal waarvan ik de plek niet goed kon duiden valt in dit deel alles op zijn plek. Het voelt dan ook allemaal een stuk logischer en leest vlot weg.

Het verhaal is een groot avontuur met diverse dimensies, maar Jennifer heeft deze goed uit elkaar weten te houden zodat het niet verwarrend word. Het lezen vanuit diverse perspectieven maakt het verhaal nog levendiger en geeft het diepte!

Het verhaal is niet alleen spannend maar zit ook boordevol nieuwe wezens. De nintentibi, caebots, danann en actabanur. Maar hier ga ik niets over verklappen, daarvoor zul je het boek zelf moeten lezen!

Dank Jennifer voor het oppakken van een kritische blik en het verfijnen van de legendes! Love it!

Meer recensies van Nienkesworld