Recht in het hart - Jen Minkman

Nienkesworld 18 april 2025

Callon Carreg het dorp met de eeuwige bescherming van tovenares Olwen. Al honderden jaren beschermd zij de dorpelingen voor de elfen door een ondoordringbare barrière. De dorpelingen zijn dankbaar maar er zijn sommigen die toch zo hun bedenkingen hebben.

Seren en darryn zijn verloofd en geloven dat Olwen haar macht misbruikt om de dorpelingen te onderdrukken.

Darryn is onderdeel van een geheim genootschap De ronde tafel en krijgt de opdracht om met de dolk van koning Arthur Olwen ten onder te brengen. Van deze missie keert hij echter nooit terug, er is iets mis.

Wanneer Seren besluit hem te gaan zoeken en antwoorden te krijgen blijkt niet alles wat het leek en zijn de antwoorden die ze vind anders al dat ze had verwacht.

Dit boek van Jen Minkman trok direct mijn aandacht door de prachtige kaft. Het roept meteen vragen en nieuwsgierigheid op.

Tijdens het lezen zat ik helemaal in het verhaal, het is heerlijk leesbaar. De verhaal lijn is goed te volgend en het plot….. wow! Totaal niet wat je verwacht! Met recht plot twist!

Dit verhaal leest heerlijk weg, is slim geschreven en zoals ik van Jen Minkman gewend ben niet voorspelbaar waardoor je hunkert naar meer. Ze weet je in elk boek weer te raken. Dat maakt haar manier van schrijven magisch!

Ik ben fan van Jen en kan niet wachten op haar volgende magische avontuur!

Meer recensies van Nienkesworld