Onder de roos - jenminkman
Als liefhebber van de jaren 20 kon dit boek niet op mijn leesllijst ontbreken! En zeker als deze door Jen Minkman geschreven is, dan sta ik te popelen. Ik ben dol op haar schijfstijl!
Het boek zelf is al een plaatje opzich, prachtige coverart en de edge..... prachtig!
Terug naar het verhaal!
Lyceum Zuylenstijn, het domein vanĀ Meltem de queen bee van de school en leider van de besloten club Onder de roos. Om hier onderdeel van te worden heb je status nodig.
Wanneer Ella geheel onverwachts een uitnodiging ontvangt is haar nieuwschierigheid te groot en besluit ze een kijkje te gaan nemen.
Ze beland in de roaring 20's het tijdperk van de flapperjurken en uitzinnige feesten. Wanneer ze Jacob ontmoet word haar wereld wederom overhoop gegooid. Weet ze zich staande te houden 100 jaar terug in de tijd?
Yes! Dit boek kon ik niet wegleggen, van plot twist naar plottwist dit boek is mega goed. De zo bekende levedige schrijfstijl van Jen transporteerd mij ook naar de jaren 20, ik hen er bij samen met Ella. Het leest heel gemakkelijk, word door de twisten niet ingewikkeld maar ze volgen elkaar in een goed tempo op zodat je wel door moet lezen. Je wil immers niets missen!
Dank je wel Jen voor weer een pareltje! Zowel om te zien als te lezen!
Terug naar het verhaal!
Dank je wel Jen voor weer een pareltje! Zowel om te zien als te lezen!