Advertentie

Inmiddels is Gabriel Allon een personage dat bijna niet meer weg te denken is. Nog steeds in dienst van de Israëlische geheime diensten komt Allon opnieuw terecht in een web met leugens en dubbelrollen waarbij het verleden een belangrijke rol lijkt te spelen.

Daniel Silva krijgt het weer voor elkaar een meeslepend en geloofwaardig verhaal neer te zetten waarbij de intriges goed in elkaar steken en sterk zijn uitgewerkt. De onderwerpen zijn ingewikkeld te begrijpen als leek en zijn door Silva ook zo omschreven. Daardoor blijft het dus geloofwaardig, maar is bij het lezen wel wat concentratie nodig.

De personages zijn zoals je bij Silva mag verwachten goed uitgewerkt en hebben zo hun eigen karakter. Buiten de standaard personages uit de reeks zijn ook de nieuwe personages naadloos in het verhaal verweven.

Met een reis door een groot gedeelte van de wereld wordt de lezer meegezogen in een web van bedrog, spionage en dubbelspel. Wie is wie en belangrijker nog, voor werkt men nu eigenlijk? Wat is er nog veilig en wie zijn er te vertrouwen.

Daar kom je maar op 1 manier achter, en dat is door zelf te gaan lezen.

Reacties op: Dubbelleven

28
De andere vrouw - Daniel Silva
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 10,00 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker