Moord op Daybreak Island

Silvia van Elzelingen Silvia van Elzelingen
27 mrt 2023

Moord in het kattencafé van Cate Combe is een heerlijk leesbare cosy crime en het eerste deel van een serie. Daybreak Island een prachtige pittoreske omgeving met zijn lieve, leuke en uitzonderlijke bewoners. Maar het is niet alleen maar geluk wat er heerst, want er gebeuren vreemde dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het eiland wordt zelfs opgeschrikt door een brute moord. De sfeer die beschreven wordt is die van de Engelse cosy crime zoals we die kennen van Miss Marple, Murder she wrote en Midsummer murders. Het hoofdpersonage Maddie James sluiten we meteen in ons hart. Ze is teruggekomen naar het eiland om haar familie bij te staan. Na het overlijden van oma blijft ze een tijdje bij opa wonen om hem wat in de gaten te houden. Spannende dagen breken aan, wie heeft de moord gepleegd en wat voor rol spelen de overige eilandbewoners. Moord in het kattencafé zorgt voor heerlijke, ontspannende uurtjes leesplezier. Gelukkig hoeven we nog geen afscheid van Maddie en het eiland te nemen want we kunnen nog even vooruit, binnenkort verschijnt namelijk het vierde deel.
Zeker een aanrader!

Meer recensies van Silvia van Elzelingen