Tof verhaal!
Robert Hunter heeft zijn job opgezegd om zijn droom en de roem na te jagen met zijn band. Spijtig genoeg gaan de plannen niet zoals gehoopt en belandt hij met zijn busje en zijn band op een camping.
Daar gebeurt bijna een ramp maar ontmoet hij ook een onbekende vrouw waar hij en zijn gitarist een leuke avond mee beleven. Na het afscheid kan hij de vrouw niet meer uit zijn hoofd zetten. Terwijl Robert zich altijd heeft voorgenomen om nooit achter zich te kijken en enkel aan de toekomst en zijn band te denken, maakt hij, dankzij de ontmoeting met de dames op de camping, een klik in zijn hoofd.
Als Robert op een avond na het touren van zijn ietwat bekende naam profiteert ontdekt hij iets in zijn busje waardoor hij de koers van zijn eigen leven bewust verandert! Zal hij uiteindelijk vinden wat hij, zonder het zelf te weten, al lang zoekt, buiten de roem?
Wat mij meteen aantrok in de beschrijving was het feit dat dit kortverhaal over een metalband ging. Ook de cover deed het hem!
Ik ben zelf een groot muziekliefhebber, dus Ik was benieuwd in welke mate we zouden mogen meekijken in het leven van een rockster en zijn band, en alhoewel ik het nog een vrij rustig verhaal vond, heb ik er toch van genoten.
Het verhaal is tof geschreven, niet zo ruig als je zou verwachten, en toont aan dat zelfs metalheads, of muzikanten in het algemeen, ook maar mensen met een hart zijn.
Wel mocht van mij het verhaal veel langer geweest zijn. Je leest drie delen, maar het gaat zeer snel, waardoor misschien wat details verloren gaan.