Zoet, zoeter, zoetst!
Leon en Manon gaan trouwen! En als je de vorige kortverhalen over dit unieke koppel al hebt gelezen, weet je dat dit niet zal gaan zoals gepland. Of toch niet zoals Leon het had gehoopt, een bescheiden huwelijk. Hij klapt per ongeluk uit de biecht op zijn werk, waardoor al zijn collega's zichzelf uitnodigen, waarna zijn moeder dan ook meteen de volledige Griekse familie uitnodigt.
Manon stelt Leon gerust en neemt het op haar om de trouwpartij zo goed als mogelijk te plannen. Leon ondergaat het allemaal, inclusief een ongelukkig accidentje, maar komt op de dag zelf voor de verrassing van zijn leven te staan.
Als thrillerfanaat geniet ik enorm van de leuke, zoete en hilarische wereld van Manon en Leon. Wie Sandra kent weet dat ze een unieke manier van schrijven heeft, en zelfs al is dit verre van een thriller, ook in dit kortverhaal weet ze je vast te houden.
Candy crush. Ik moest tussendoor de ganse tijd aan het gekende Facebook spelletje denken. Dit verhaal blijkt even zoet te zijn en is een heerlijke weglezer.
Ook voor dit verhaal geldt, als je de vorige delen nog niet gelezen hebt is dit zeker los te lezen, maar ik kan alleen maar aanraden om alle ebooks over Leon en Manon te lezen, je zal er geen spijt van krijgen!
Ik hoop stiekem dat Sandra ons nog even verder laat genieten van ons geliefde koppeltje!