Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Na de maan komt de jaguar!

Tessa 20 maart 2022
Na de gebeurtenissen in ‘Luna, schaduw van de maan’,is Luna halsoverkop gevlucht naar de Amazone.
Daar wordt ze opgevangen door Wayra en zijn volk. Zij willen haar helpen haar krachten te leren gebruiken en onder controle te houden.
Voor Luna gaat het echter niet snel genoeg.
Ze voelt alleen maar woede en wil wraak nemen op degene die ervoor zorgde dat haar leven helemaal veranderd is en nu zo'n puinhoop lijkt.
Gaandeweg, met veel nieuwsgierigheid en heel veel geduld, leert ze de bewoners, hun taal en de puurheid van hun eenvoudig leven kennen. Haar koppigheid en ongeduldigheid steken helaas telkens de kop op.
Als ze op een dag een mysterieuze ontdekking doet dat het dorpje, hun bewoners en ook Luna in levensgevaar brengt verandert alles.

Lies heeft met dit verhaal weer een pareltje neergezet!
Hoe dieper je in het verhaal gaat, hoe Intenser je meegezogen wordt in het oerwoud waar Luna haar angsten onder ogen probeert te zien.
Eens het verhaal een keer punt maakt met een realistisch feit vervlecht Lies dit zodanig 'mooi' in het verhaal dat je er toch ietwat bewust bij nadenkt, zonder dat het echter dwingend of opdringerig overkomt.


Onder het mom. 'het oog wil ook wat' hoort bij dit boek, net zoals bij de voorganger weer een oogstrelende cover die perfect bij het verhaal past.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Tessa

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!