Advertentie

Zeg maar Joe,wat een verrassend boek.
Erg origineel ook,niet het soort boek wat ik normaliter lees,maar ik ben aangenaam verrast en heb van het boek genoten,en zou het iedereen aanraden om dit boek te gaan lezen!
En dan hult de aarde zich op een dag plotseling in volledige duisternis. Twaalf minuten lang is het overal ter wereld pikzwart. Zodra de zon weer verschijnt, verschijnt als uit het niets ook een man, ie beweert de zoon van God te zijn. Kan deze Joe wereldleiders, geestelijk leiders en de meest innovatieve denkers op één lijn krijgen om de enorme problemen van de mensheid op te lossen? Kan hij ons ertoe bewegen hem te volgen, voordat het te laat is?
Joe : die zich geen Jezus laat noemen, want zo'n naam brengt te veel bagage met zich mee. Joe is veel leuker, vind je ook niet? Dus zeg maar Joe
Joe is hier met een reden. Net als 2000 jaar geleden. Want het gaat niet goed met de mensheid en daarmee de aarde. Het is aan lerares Sophie om hem op te vangen en hem te begeleiden op aarde. Sophie neemt Joe mee naar haar appartement. De komst van Joe blijft niet onopgemerkt. Zijn woorden en daden gaan de hele wereld over.
Joe komt via een van Sophies leerlingen in contact met Yung Zhang, een invloedrijke vrouw. Samen met elf minstens zo invloedrijke mensen maakt zij plannen om de wereld te verbeteren. Joe verzoekt hen om hulp zijn boodschap te verspreiden . Helaas moeten de wereldleiders en geestelijke leiders ook overtuigd worden dat oplossen van het probleem van armoe en honger nu echt broodnodig is en dat de wereld moet verbeteren voor het te laat is. Hebzucht en macht staan helaas weer in de weg Zal het Joe lukken om iedereen te verenigen en te overtuigen van zijn doel?.
Het is een fascinerende verhaal van een soort moderne Jezus die terugkomt op aarde. Aangename vlotte schrijfstijl,met spanning en humor.
Je wil weten wat er gaat gebeuren dus het boek valt moeilijk weg te leggen. Aanrader!

Reacties op: Origineel boek

74
Zeg maar Joe - Martin van Es Andrew Crofts
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners