Middelbeek maakt verwachtingen waar

Veronique van De Koukleumpjes Veronique van De Koukleumpjes
6 apr 2023

De cover nodigt meteen uit om het boek op te pakken en te gaan lezen. Als boekenliefhebber belooft een cover met een boekwinkel erop natuurlijk een mooi verhaal en deze verwachting heeft Middelbeek echt waargemaakt.

Middelbeek weet echt wat schrijven is. Dat heeft ze natuurlijk al bij meerdere boeken bewezen maar ook bij dit boek bewijst ze dit weer. Het verhaal en de personages worden realistisch neergezet. Meteen bij de proloog heeft het verhaal mij al gegrepen. Het is een spannende proloog waarbij je snel verder wilt lezen omdat je wilt weten over wie deze
Proloog gaat. Dit blijft lange tijd onduidelijk maar gedurende het verhaal wordt dit uiteraard duidelijk.

Er waren wel enkele dingen die wel heel erg toevallig waren maar deze dingetjes zijn Middelbeek verheven want het doet niet echt afbreuk aan het verdere verhaal.

Middelbeek durft ook serieuze onderwerpen aan te snijden. Zo komt verschillende soorten verlies ter sprake en hoe een dorp op veranderingen reageert. Middelbeek zet een boeiend verhaal neer die je tot aan de laatste letter aan het verhaal gekluisterd houdt.

Meer recensies van Veronique van De Koukleumpjes