Te veel van hetzelfde
Het boek begint heel sterk: Joseph en Evelyn vertellen hun kinderen dat ze over een jaar samen een einde aan hun leven zullen maken, en de reden waarom.
Daarna wordt er terug afgewisseld tussen het verleden, hoe Joseph en Evelyn elkaar al van jongs af aan kenden, een leven samen opbouwden, hun ups & downs, en het heden, hoe iedereen van het gezin met dat jaar omgaat, en hoe dat veranderingen teweeg brengt.
Het boek gaat vooral over de liefde tussen Joseph en Evelyn, en hoe sterk die was en is. Op sommige momenten weet je het wel, hoe graag ze elkaar zien. En dat zijn de momenten waardoor het boek voor mij maar drie sterren krijgt, hoewel ik het over het algemeen toch graag geluisterd heb.