Prachtig en eerlijk boek

YvetteV83 YvetteV83
19 mrt 2026

Ik had de eer om voor het Boek10 Event van Godijn Publishing gekoppeld te zijn aan Yvet. Want naast een hele goede auteur is ze ook nog eens een heel leuk mens!
Dus natuurlijk wilde ik met haar blogtour meedoen, want ik had hoge verwachtingen van dit boek. En dat heeft ze meer dan waar gemaakt! Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen. Wat een geweldig verhaal.
Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Kate, Na een aantal jaar samen te zijn met Anna, is de wens gegroeid om een gezinnetje te hebben. Maar ze kiezen niet voor de meest voor de hand liggende optie. Ze willen een eicel van Kate laten bevruchten en die terug laten plaatsen bij Anna, zodat het echt een kindje van hen tweeën is. Omdat dit een optie is met meer risico is niet iedereen in hun omgeving even enthousiast. Maar ze zetten door en nemen de lezer mee op hun mooie, maar ook emotionele avontuur.
Kate en Anna zijn echt geweldige vrouwen. Beiden sluit je meteen in je hart. Gedurende het verhaal heb ik gelachen, gehuild, ze toegejuicht en met ze meegeleefd. Je wordt op een eerlijke manier meegenomen in hun traject. Zowel de ups als downs worden niet mooier gemaakt dan ze zijn en voelen daarom zo puur! Ik vond dit een prachtig boek en het einde was zo verrassend mooi!
Lieve Hanneke en Yvet, bedankt voor dit mooie boek ❤️

Meer recensies van YvetteV83