Lezersrecensie
Wielerbergen, gerechten en verhalen
Michiel Postma heeft in 'Col Culinair' beroemde wielerbergen gecombineerd met bijbehorende gerechten en verhalen. Dat is uitstekend gelukt!
Erg leuk boek: info over bergen en hun winnaars, recepten, foto's van renners en gerechten.
Niet zo zeer een boek om in één ruk uit te lezen, maar om in behapbare porties te consumeren.
De beschreven gerechten zijn eenvoudig te bereiden en ogen smakelijk. (Op 'Konijn uit de Auvergne' en 'Lamsbout met ansjovis (Gasconnade)' na, maar dat ligt aan mij, niet aan de auteur.) Alpencrêpes, Rode risotto, Flan d'épinards, Frambozensoufflé en overige lekkernijen gaan er bij mij wel in.
Kortom: een hebbeboek!
Erg leuk boek: info over bergen en hun winnaars, recepten, foto's van renners en gerechten.
Niet zo zeer een boek om in één ruk uit te lezen, maar om in behapbare porties te consumeren.
De beschreven gerechten zijn eenvoudig te bereiden en ogen smakelijk. (Op 'Konijn uit de Auvergne' en 'Lamsbout met ansjovis (Gasconnade)' na, maar dat ligt aan mij, niet aan de auteur.) Alpencrêpes, Rode risotto, Flan d'épinards, Frambozensoufflé en overige lekkernijen gaan er bij mij wel in.
Kortom: een hebbeboek!
1
Reageer op deze recensie