Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Prachtig vervolg!

AnnekeT 31 oktober 2023
Wat een waardig vervolg van Een moment in tijd!

Het verhaal van Lotte en Tyler gaat verder. Je ziet hoe ze verder gaan na de traumatische ervaringen in Thailand. Hoe ze hun spirituele kant verder ontwikkelen. Nog steeds zeer met elkaar verbonden, komen er ook strubbelingen naar boven drijven. Ze worstelen met hun liefde versus dat ze elkaar hun gang moeten laten gaan in hun ontwikkeling.

Maar zij zijn niet de enige waarover we meer te weten komen. Ook de relatie tussen Ellen, de zus van Lotte, en Mike wordt verder uitgewerkt. Ze krijgen een kind. Tegelijk blijkt Mike een lord te zijn. We leren zijn vader en moeder kennen, waarbij we ook ontdekken dat vooral de vader helemaal niet blij is met Ellen als (aankomende) schoondochter. Kan de relatie standhouden? Dan is er ook nog Ian, die ook iets van Ellen wil. Maar wat?

Een derde grote verhaallijn is die van Querinda en Piet. Hoe gaat het met hen verder? Ook hier gebeurd weer heel veel. Zoals Querinda, die op bezoek gaat bij haar familie waar ze al van jonge leeftijd af geen contact meer mee heeft gehad. Natuurlijk gaat Piet mee. Maar er is ook familie die heel boos op haar is, en haar dochter, Marina, uit de gevangenis willen zien te krijgen.

En dan heb je nog alle personen die in verbinding staan met één van deze hoofdpersonen. Zoals ouders, andere familieleden, kinderen. Plus alle magische verbindingen tussen en krachten van de diverse personen.

Al met al weer heel veel gebeurtenissen.

Ik vond dit boek minder heftig dan de vorige, ondanks dat er best wel veel heftige dingen gebeuren. De verhaallijnen zitten weer goed in elkaar en alle personages uit het vorige boek komen weer terug.

Prachtig boek!

Ik las dit in het kader van de boekentoer.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van AnnekeT