Advertentie

Ilse Ruijters heeft een eigen stijl. Ze schrijft in korte zinnen en haar taalgebruik is zakelijk. Dit boek is daardoor prima leesbaar. Het duurt vrij lang voordat het verhaal echt vaart krijgt. Je moet dus wel even doorlezen voordat de spanning er echt in komt.

Amber en Tom kunnen geen kinderen krijgen en zij hebben daarom een draagmoeder gevonden om hun kind te dragen. Als het kindje is geboren en ze haar op willen halen uit het ziekenhuis blijken moeder en kind te zijn verdwenen uit het ziekenhuis. Amber gaat daarna verbeten op zoek naar haar baby.

Tara, de zus van Amber, is journalist en zij logeert op dat moment bij Amber en Tom in hun tuinhuis. Zij werkt aan een verhaal over mensensmokkel. In de loop van het verhaal komt het onderzoek van de journalist samen met de zoektocht naar de baby. De compagnon van Tom in zijn coachingbedrijf ‘Mindset Academy’ blijkt namelijk betrokken te zijn bij de mensensmokkel. De betekenis van de inleiding van het boek wordt hiermee ook duidelijk.

Op een verrassende manier blijkt hij ook betrokken te zijn bij de verdwijning van de baby.

Dan is er ook nog de rechterhand van Tom Kuijper, Joël van Santbergen. Hij is ontzettend goed in public relations voor de ‘Mindset Academy’ maar blijkt ook een griezelige stalker te zijn.

Deze verhaallijnen komen samen in de ontknoping van het boek.

Het duurt eigenlijk te lang voordat er vaart komt in het verhaal maar dan wordt het wel een spannend en goed geschreven verhaal.

Reacties op: Je moet even doorlezen maar dan wordt het wel spannend

486
Meisje van me - Ilse Ruijters
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners