vermakelijk verhaal

Puck neemt een drastische beslissing na het verbreken van haar relatie met Dorian. Ze verhuist terug naar haar ouders, stopt met haar studie en gaat werken in het hotel in het dorp. Hoe komt ze bovenop de breuk van haar eerste liefde?

Dit is het debuut van Karin van der Laan. Een echt feelgood verhaal!

Karin van der Laan schrijft vlot waardoor je je makkelijk kan inleven in het verhaal. Bovendien is zo’n dorpje bij een stad met een goed hotel in de buurt makkelijk voor te stellen.

Puck gaat terug naar haar ouderlijk huis en moet dan weer rekening houden met haar ouders. De ouder relatie met haar moeder is op z’n zachts problematisch te noemen. Zonder hier veel over te zeggen had Puck veel eerder dit ‘probleem’ bespreekbaar moeten maken. Wat maakt dat Puck een passieve houding heeft, wat haar een beetje saai maakt. Als je nooit een weerwoord geeft en alles over je heen laat komen dan is dat voorspelbaar.

Een coming of age waarbij Puck worstelt met wat ze wilt in haar leven. En om al haar relaties goed te laten werken, ouder relatie, werk relaties en vriendenrelaties zal ze zelf duidelijk moet hebben wat ze wilt en dit kenbaar moeten maken. Mooi dat ze uiteindelijk durft uit te spreken.

Ik hoop op jou is een vermakelijk boek, fijn voor een paar leesuurtjes.

Bedankt Loft voor het recensie- exemplaar!

Meer recensies van beachhouseboeken