George gaat methodisch te werk in zijn zoektocht naar de perfecte vrouw
Het nieuwste deel van de serie Lords en Ladies!
Eindelijk is het de beurt aan George. Alle zussen zijn getrouwd en nu mag hij op zoek naar een vrouw in Londen. En dat doet hij methodisch uiteraard met een lijst van kwaliteiten die zijn aanstaande moet hebben. Terwijl hij in Londen is ontmoet hij ook de voormalig gouvernante van zijn zussen, Catherine. Tijdens een gesprek met haar vertelt hij over zijn zoektocht en lijst. Waarop haar reactie is, wordt dit niet heel saai? Is zijn zoektocht gedoemd te mislukken, is hij door zijn lijstjes, zijn spontaniteit verloren?
Linda Babel heeft een vlotte schrijfstijl, beeldend (ik zag de buffetten zo voor me ) en makkelijk taalgebruik. Het mag dan een tussendoortje zijn, maar ik vlieg door deze verhalen heen.
George gaat op pad met zijn lijstje tijdens het bal seizoen in Londen. Dat het lijstje niks gaat worden voel je direct al. Met andere woorden: George is op zoek naar de perfecte, dodelijk saaie partner!
Het is weer een humoristisch verhaal geworden dat goed past in deze serie. Leuk gevonden om de ball wereld vanuit mannelijk perspectief te zien en gelijk ook de wat minder nette dansavonden!
#samenlezenwelindababel
@lindababel73 @verhalenfabriek @juul_deverhalenfabriek