Advertentie

Verschillende hoofdstukken uit ‘Het Cupcake Café’ beginnen met een recept. Het water loopt je haast in de mond tijdens het lezen van alleen al deze recepten. Je krijgt ook steeds meer zin om zelf iets te gaan bakken. Jenny Colgan heeft alle recepten uit het boek uitgeprobeerd, dus zij geeft aan dat ze allemaal daadwerkelijk te bakken zijn.

Colgan heeft al verschillende series op haar naam staan. Als je al eens iets van haar gelezen hebt, weet je dat ze fijne en leuke feelgood romans kan schrijven. ‘Het Cupcake Café’ hoort daar ook zeker bij. Issy is een lief hoofdpersonage, die het niet gemakkelijk heeft gehad. Ze durft het aan om haar eigen zaak te beginnen en daar kun je als lezer eigenlijk alleen maar bewondering voor hebben. De auteur laat zien tegen welke obstakels Issy oploopt en hoe ze zich door het boek heen ontwikkelt. Interessant om te lezen.

Het boek leest prettig en nodigt uit om in door te blijven lezen. Je bent vooral heel benieuwd hoe het Issy vergaat in haar eigen café en in haar privéleven. Heerlijk! Het einde laat ruimte open voor een vervolg.

Reacties op: Heerlijk boek

57
Het Cupcake Café - Jenny Colgan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners