Advertentie

Dit vind ik van Raak me niet:

Ik begin zoals altijd even met de cover Ik vind de paars rose kleur echt prachtig. Dit boek zal in elke boekenkast mooi staan. Ik vind de foto ook erg mooi. De titel die had van mij wel iets kleiner gemogen. De titel past wel enorm goed bij het verhaal

Raak me niet is een ontroerende roman. Sage wist mij met haar personage echt te raken. Sage heeft last van paniek aanvallen door een gebeurtenis uit het verleden. De panieken aanvallen zijn zeer levendig beschreven. Ik heb zelf regelmatig paniek aanvallen gehad en de schrijfster wist dat gevoel echt perfect op te roepen. Sage is ook erg onzeker en soms een tikkie eigenwijs.

Dan heb je Luca de knappe man van wie Sage maar geen hoogte kan krijgen. En April een vrolijke lieve meid een echte vriendin. Ook deze personages zitten enorm goed in elkaar. Langzaam aan leren we deze personages in het boek beter kennen. Alle drie hebben ze wel iets van een rugzakje. Maar naast de ellende en minder leuke dingen draait het boek natuurlijk vooral om Sage en Luca worden deze 2 verliefd of niet?

Ik vond het echt een super goed boek! Maar dat einde Laura wat doe je me aan. Ik ga zo gelijk aan Verlies me niet beginnen want ik wil echt weten hoe dit boek verder gaat.

Dus zoek jij een roman/feelgood met een mooie diepgang en goed uitgewerkte personages dan is dit het boek voor jou.

Neem de zakdoekjes maar vast bij de hand. Dit boek krijgt een mooie 9,5 van mij.

Heel veel liefs, Melanie

Reacties op: prachtig verhaal

103
Raak me. Niet. - Laura Kneidl
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners