Advertentie

Wederom weer een heerlijk boek van Wendy Brokers. De voorkant nodigt niet heel erg uit om te gaan lezen, maar de flaptekst daarentegen trekt je zo het verhaal in.

Het verhaal gaat over Suus Versluis, bestseller auteur van thrillers, die na een ongeluk in een rolstoel terecht komt vanwege een dwarslaesie. Suus is erg gesteld op haar zelfstandigheid en wil dan ook het liefst geen hulp krijgen. Jacco Reehorst, fysiotherapeut, komt bij Suus thuis voor haar revalidatietraject. Ze wil hier echter niks van weten, maar Jacco zet door. Hij is direct en laat zich niet door Suus de deur uitsturen. Jacco krijgt het voor elkaar om de muur die Suus om zich heen heeft opgebouwd beetje bij beetje af te breken. Hij heeft hierbij enorm veel geduld en langzaam aan komt in het verhaal naar voren dat er meer is dan alleen maar een ‘werk’ relatie.

Wendy Brokers laat in dit verhaal de emoties goed naar voren komen. De boosheid en frustratie die Suus heeft zijn enorm voelbaar. Daarnaast zijn de dingen waar je als dwarslaesie patiënt tegenaan ‘loopt’ goed omschreven. Tevens wordt je meegenomen in de aantrekkingskracht tussen Jacco en Suus. Die in het begin van verhaal heel anders is dan aan het einde.

Kortom een heerlijk verhaal waarin je door de vele verschillende emoties van bladzijde 1 zo doorleest naar het einde.

Reacties op: Tegenslag, frustratie, boosheid, liefde en aantrekkingskracht

141
Geluk bij een ongeluk - Wendy Brokers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker