Een heerlijk boek

Els 16 september 2025
De vier Riva-kinderen hebben geen makkelijke jeugd gehad. Hun ouders waren al vroeg uit beeld en de oudste, Nina, nam de zorg voor haar broers en zus op zich. Het jaarlijkse feest van de Riva’s vormt het centrale punt van het verhaal, maar gaandeweg leer je de achtergrond van ieder van hen kennen. Hun verleden, hun huidige leven en hun persoonlijke worstelingen komen op een mooie manier samen.

Taylor Jenkins Reid weet de spanning en mijn aandacht goed vast te houden. De afwisseling tussen heden en verleden zorgt ervoor dat je steeds meer wil weten over de familiegeschiedenis. De beschrijvingen van het surfen zijn levendig en geven het verhaal een leuke sfeer. De personages zijn sympathiek, menselijk en maken een duidelijke ontwikkeling door.

Het boek leest vlot en toegankelijk, maar heeft tegelijkertijd voldoende diepgang om me echt te raken. Een aanrader voor iedereen die houdt van familiedrama, karakterontwikkeling en een vleugje nostalgie.

Meer recensies van Els